WimperWonder dé LashSalon

Open Your Eyes, Fall in Love, Stay There…
WimperWonder is dé LashSalon van Nederland waar wij prachtige wimperextensions aanbrengen op wimpers; mét respect voor de natuurlijke haargroei van de eigen wimperharen.
WimperWonder staat voor:
  • gecertificeerde en professioneel getrainde wimperstylisten.
  • wij nemen ruim de tijd voor al onze klanten, niemand wordt afgeraffeld.
  • ons doel is om je wimpers 100% vol te maken:
wij willen ieder wimperhaartje gebruiken bij het aanbrengen van een nieuwe set extensions naar keuze, en bij refills: ALTIJD !
Onze MISSIE:
WimperWonder streeft ernaar om bij al haar klanten:
De meest mooie ,elegante, natuurlijke, en prachtige wimperextensions aan te brengen, voor een betaalbare prijs en mét respect voor de eigen wimpers.
Maak een afspraak: https://wimperwonder.nl/

 

Wimper verlenging / Wimperextensions:
Wat is het?
Met wimperextensions of wimper verlenging kunnen we de wimperharen langer en voller maken, door een (kunst)wimper = extension op de eigen wimper te plakken met behulp van ‘one by one’ techniek.
Hoe gaat de behandeling in haar werk?
Maak je voor het eerst een afspraak bij ons ,dan krijg je per email belangrijke informatie over wimperextensions  toegezonden.
Lees deze informatie goed door, zodat je precies op de hoogte bent van de behandeling, de verschillende soorten extensions en hoe je zelf goed voorbereidt op je afspraak komt.
Voor klanten die van zichzelf weten dat ze vrij snel allergisch reageren, doen wij eerst een allergie test.
Ook bij ‘twijfelgevallen’  kiezen wij ervoor eerst een allergietest te doen.
Bij een allergietest brengen wij op beide ogen een aantal wimperextensions aan (een korte lengte zodat je ze niet kan zien), en gebruiken wij dezelfde eyepatches/tape en de lijm die wij ook gebruiken tijdens onze reguliere behandelingen. Heb je na 48 uur geen enkele last van wat dan ook, pas dan kunnen wij een afspraak maken voor het aanbrengen van een nieuwe set.
Een allergietest is gratis.
Weet je van jezelf dat je niet snel allergisch reageert en/of je hebt al vaker extensions laten zetten, dan krijg je een kort intakegesprek waarin je wensen worden besproken en wat er voor jouw wimpers allemaal mogelijk is.
Tijdens de behandeling
Lig je comfortabel in een behandelstoel. De onderwimpers worden met een eyepatch en tape afgeplakt, dit is nodig anders worden ze meegenomen tijdens de behandeling.
Erna reinigen wij de wimperhaartjes, zodat ze vetvrij zijn, dit is belangrijk omdat we willen dat de wimperlijm maximaal kan hechten aan de haartjes.
Hierna wordt er systematisch extensions geplakt op jouw eigen wimpers, dit gebeurt haartje voor haartje.
Vaak zetten wij een mix van verschillende extensions, van verschillende lengtes en diktes, zodat je een mooi vol, en tegelijkertijd ook natuurlijk ogende wimpers krijgt!
Extensions blijven rond de 4-6 weken zitten.
Na gemiddeld 2-3 weken zullen er een aantal extensions uit zijn gevallen, scheef gaan zitten of half los zitten.
Dan wordt het tijd voor een opvulbehandeling (refill).
Tijdens de opvulbehandeling halen wij de scheve of half loszittende extensions netjes weg, en vervangen deze met nieuwe extensions, daar waar de extension totaal van het wimperhaartje af is gevallen, plakken wij een nieuwe extension.
Na de behandeling
Kunnen de ogen gaan tranen, je ogen kunnen wat tijdelijk wat dikker zijn ( vaak is dit door de tape )en soms kun je rode ogen hebben, dit komt meestal door de damp van de lijm.
Dit is allemaal tijdelijk en niet gevaarlijk voor je ogen.
Je krijgt instructies mee hoe je de extensions moet verzorgen, en een aantal wimperborsteltjes waarmee je de wimpers kunt uitkammen.
Zeker als je in de ochtend opstaat kunnen de wimpers (door het slapen ) een beetje in de war staan,  maar je borstelt ze eenvoudig weer in hun normale positie.
De opvulbehandeling/ refill
Na gemiddeld 3 weken zullen er een aantal extensions uit zijn gevallen, scheef zijn gaan zitten of half los zitten.
Dan wordt het tijd voor een opvulbehandeling/ refill.
Tijdens de opvulbehandeling halen wij de scheve of half loszittende haartjes netjes weg, en vervangen deze met nieuwe wimperhaartjes, daar waar de wimperhaar helemaal is uitgevallen plakken wij een mooie, nieuwe wimperextension.
Maak een afspraak voor wimperextensions: https://wimperwonder.nl/