Betalen

Ben je een nieuwe klant en bestel je voor de eerste keer, dan wordt de bestelling standaard via iDEAL of creditcard afgerekend.

iDeal

Als je een bankrekening hebt bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kun je je online aankopen vertrouwd, veilig en gemakkelijk met iDEAL afrekenen. Je hoeft je hiervoor niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Het iDEAL-systeem koppelt jou direct aan het internetbankieren van je bank. Je logt in zoals je altijd bij je bank inlogt en rekent daar snel en gemakkelijk af op de manier zoals je dat bij je bank gewend bent.

Hoe werkt iDeal

Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen:

  • Je stelt je bestelling samen, vult de benodigde gegevens in en plaatst de order.
  • Je kiest iDEAL als betaalmethode en selecteert de bank waar je jouw bankzaken online regelt.
  • Je komt direct in het bekende internetbankieren van je bank terecht en logt daar in.
  • De benodigde gegevens van je aankoop zijn al ingevuld. Je keurt de betaling goed zoals je bij jouw bank gewend bent.
  • Je ontvangt direct een bevestiging van je bank.
  • Je keert automatisch terug naar de webshop. Je bestelling en betaling zijn geslaagd!

Beveiligde webpagina met SSL

Het afrekengedeelte van onze webshop is beveiligd met de speciaal hiervoor bestemde techniek van Secure Socket Layer (SSL). SSL zorgt dat gevoelige informatie, zoals je naam, adres en creditcardgegevens, wordt gecodeerd. Hierdoor kan deze informatie niet door anderen op het internet worden gelezen als deze onderschept zou worden.

Omdat met SSL gecodeerde webpagina’s altijd groter zijn dan ongecodeerde pagina’s, kan het iets langer duren voordat je deze pagina’s volledig in je browser te zien krijgt. Daarom maken we alleen gebruik van SSL als een pagina gevoelige informatie bevat. Zo hoef je bij de andere webpagina’s niet onnodig lang te wachten.

Creditcard

Wij accepteren Visa en Mastercard.