Over Holland’s Lash Institute

Holland’s Lash Institute is een instituut dat zich richt op het geven van professionele cursussen en trainingen op het gebied van wimperextensions,  oog make-up en alles wat hierbij hoort.
Ons doel is om onze kennis over wimperextensions te vergroten en te verspreiden onder een breed publiek.Wij doen dit door middel van het publiek te informeren via onze blogs, social media en het geven van professionele cursussen en trainingen.
Ons streven is om goed getrainde, juist geïnformeerde en gecertificeerde wimperstylisten af te leveren welke op een goede en veilige manier wimperextensions kunnen aanbrengen. Wij willen dat WimperStyling een nieuw en erkend vak(gebied) wordt, een vak waar stylisten een volwaardige baan mee kunnen krijgen en zelfstandig van zouden kunnen leven.
HISTORIE
Holland’s Lash Institute is in 1997 begonnen als schoonheidssalon in Rijswijk (ZH): UBeauty.
De salon werd een succes en niet lang erna werd het aanbod uitgebreid met cursussen en workshops op gebied van Henna, Hairstyling en Make-Up.
Kijk hier voor onze cursusaanbod op gebied van Henna, Haar Opsteken en Make-Up: https://allroundbridalbeautycourse.nl/
Op een gegeven moment kwamen de wimperextension behandelingen bij ons vaste aanbod van schoonheidsbehandelingen. De vraag voor wimperextension behandelingen werd alsmaar meer en meer en wij besloten de salon om te dopen tot: WimperWonder.
Wij bleven maar groeien. En zeker op gebied van wimpers, kregen wij steeds meer nieuwe klanten, maar ook de nieuwste technieken met de nieuwste extensions in ons aanbod erbij.
Als salon hebben wij rechtstreeks contact met fabrikanten van de nieuwste extensions, beste lijmsoorten en vernieuwde en nieuwe technieken.
Om aan de grote vraag te voldoen verhuisden wij daarom naar een grotere ruimte.
Tegelijkertijd kwamen er steeds meer aanvragen voor cursussen en workshops om de kunst van het zetten van extensions goed te leren:
Anno 2014 is HOLLAND’S LASH INSTITUTE een feit.
Holland’s Lash Institute geeft professionele cursussen op gebied van wimperextensions maar ook voor oogmake-up en zeer binnenkort ook voor alles op gebied van de wenkbrauwen.
ONZE MISSIE
Wij streven ernaar om professionele, goed getrainde Wimperstylisten, Wenkbrauwstylisten en Eye Experts af te leveren zodat we nog meer mensen blij kunnen maken met schitterende ogen die er moeiteloos prachtig en verzorgd uit kunnen zien!
DE CURSUSSEN VAN HOLLAND’S LASH INSTITUTE
De meeste cursussen worden gegeven door Urvashi Ramoutar, Master Lash Artist.
Urvashi Ramoutar is eigenaar van Wimperwonder de zeer succesvolle Wimpersalon waar zij nog iedere dag klanten van mooie wimperextensions voorziet. Urvashi zit al meer dan 10 jaren in het vak van Wimperstyliste en heeft een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van Cosmetica, Make-Up, Skin Care, Henna, Haar Opsteken en Wimperextensions.
Urvashi Ramoutar is gediplomeerd:
Schoonheidsspecialiste, Visagiste, Grimeur, Hairstylist, Master Henna Artist en Master Lash Artist.
Zij heeft haar Schoonheidsverzorging en Visagie diploma behaald bij: Instituut Dangremond in Den Haag.
Haar Visagie, Grime ,Hairstyling bij Else le Comte school voor Make-Up Artists in Amsterdam.
Regelmatig onderneemt zij trips naar India en de UK voor extra cursussen om haar kennis uit te breiden.
In 2016 heeft zij in London, UK meegedaan met de Lash Games, waar zij 4e werd op de internationale lijst.
Urvashi Ramoutar heeft zij privélessen gehad van AshKumar: de nummer 1 Snelste Henna Artiest van de Wereld. (Guinnes Book of World Records).
In India werkte zij samen met de straat henna artiesten voor extra adviezen van deze talenten die de hele dag bij de toeristen henna aanbrengen en de opbrengst van haar werk gaat geheel naar deze straat henna artiesten.
Urvashi is ook 1 van de pioniers op gebied van de henna kunst in Nederland, en is regelmatig geïnterviewd over henna door OHM en in televisie uitzendingen van: RTL 4 Editie NL, Knoop in je zakdoek om informatie te geven over henna.
Je kunt Urvashi Ramoutar volgen:
Facebook: https://www.facebook.com/urvashimehndiartist
urvashi master lash artist

Urvashi Ramoutar, Master Lash Artist

Instagram : https://www.instagram.com/urvashi_uomo_universale/
WAAROM BIJ HOLLAND’S LASH INSTITUTE EEN CURSUS VOOR WIMPERSTYLISTE VOLGEN?
  • Holland’s Lash instituut is hét vooraanstaand Wimper Instituut in Zuid Holland.
  • Holland’s Lash Institute/WimperWonder werkt iedere dag met wimperextensions, wij hebben klanten die in onze salon: WimperWonder, van heinde en verre naar ons komen om op een veilige manier extensions te laten plaatsen.
  • Wij hebben ervaring met de moeilijke onderdelen van het vak en kunnen daarom cursisten goed begeleiden en precies aangeven waar ze op moeten letten.
  • We geven individueel les zodat de cursist veel persoonlijke aandacht en constructieve feedback krijgt.
  • Er zit tussen de lessen minimaal 2 weken in, zodat je het geleerde thuis kunt oefenen en tijdens de oefenfase blijven wij feedback geven.
  • Wij hebben onze diploma’s in: Schoonheidsverzorging, Visagie, Grime.
  • Wij zijn een Erkend Leerbedrijf.
Blijvend Advies:
  • Als leerling van Holland’s Lash Institute krijg je niet alleen tijdens de cursus advies, feedback en tips maar ook daarna. Je kunt inloggen in het leden gedeelte alwaar je cursussen online kunt volgen en (nieuwe) tips & tricks kunt downloaden.
De zorg voor kwaliteit:
  • We werken systematisch aan de kwaliteit van onze cursussen, en willen continue op de hoogte blijven van wat er zich in de wereld van wimperextensions gebeurt door middel van intensief contact met fabrikanten en leveranciers van wimperextensions en door zelf de meest recente cursussen met de nieuwste wimperextension technieken te volgen.
  • Ook doen we regelmatig tevredenheidmetingen van onze cursusprogamma’s bij cursisten, cursusbegeleiders en teamleden van onze social media groepen. Door systematisch na te gaan of de gewenste effecten en resultaten behaald zijn, wordt het mogelijk het beleid waar nodig bij te sturen.
Handleiding Wimperstyliste

Handleiding Wimperstyliste