Huisregels

HUISREGELS HOLLAND’S LASH INSTITUTE

Teneinde onze lessen/cursussen,(online ) trainingen, workshops goed te laten verlopen, hebben wij een aantal huisregels:

Vóórdat je op echte ’levende’ personen te werk gaat ben je in het bezit van een AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING.

Alle cursisten/ leerlingen van Holland’s Lash Institute tekenen een verklaring te weten wat van hen verwacht wordt en kennis te hebben genomen van de :

-Algemene (trainings)voorwaarden,

-Social Media Protocol ,

-Huisregels van HLI (Holland’s Lash Institute)

Aanvang van de lessen: zorg dat je een kwartier vóór de les begint aanwezig bent.

Je kunt dan rustig je spullen klaarzetten en eventueel thee/koffie/water nemen.

Mobiele telefoons: telefoons zijn tijdens de lessen UIT of op STIL zonder trilalarm.

Heb je dringende zaken waarbij je telefoon aan moet staan? Geef dit dan eerst door.

Het is niet toegestaan om personen mee te nemen die “even willen meekijken”, de lessen zijn alleen bedoeld voor cursisten/leerlingen die zich hebben ingeschreven en betaald. Indien er modellen meegenomen dienen te worden, dan wordt je hier van tevoren over bericht.

Meegebrachte modellen zullen niet bij het theorie gedeelte aanwezig zijn. Zij kunnen eventueel wachten in de wachtkamer of later komen.

Indien modellen besluiten om te wachten tijdens het theorie gedeelte, dan raden wij aan om iets mee te nemen voor zichzelf zoals lees/schrijfgerei.

Voor het filmen, fotograferen en/of het maken van geluidsopnamen tijdens de lessen/ cursus is toestemming nodig van de cursusleider.

Film en/of geluidsopnames van en tijdens de cursus/lessen zijn alleen voor persoonlijk gebruik en mogen niet openbaar gemaakt worden ( niet online en niet op Social Media).

In het pand waar Holland’s Lash Institute zich bevindt, dient een ieder zich volgens de algemeen geldende normen en waarden te gedragen.

In het pand (wachtruimte, behandelkamers ) mag niet worden gerookt.

Waak zelf over je eigendommen: neem liever géén waardevolle spullen mee die niet van toepassing zijn voor de lessen.

Deelname aan de cursussen, (online) trainingen, lessen van Holland’s Lash Institute is op vrijwillige basis en eigen risico: Holland’s Lash Institute is niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen, lichamelijk letsel binnen en buiten ons pand aan cursisten/ leerlingen en meegenomen modellen, noch voor schade aan goederen binnen en buiten ons pand (fiets, auto e.d.), noch voor diefstal binnen en buiten ons pand van cursisten/ leerlingen en meegenomen modellen.

Bij verdenking van diefstal waarschuwen wij de politie.

In geval van calamiteiten dient u de aanwijzingen van het personeel of de hiertoe bevoegde instantie (politie, brandweer) op te volgen.

(Huis)dieren zijn niet toegestaan.